Man Utd-legende legt immense druk op schouders Lukaku

Man Utd-legende legt immense druk op schouders Lukaku
Donderdag 12 oktober 2017 - 23:28   I  

Dit weekend speelt Manchester United tegen Liverpool en uiteraard hopen de Red Devils dat Lukaku op scherp staat. Als dat nog niet het geval was, dan heeft ex-speler Gary Neville hem nu wel op scherp gezet.

Lukaku is briljant begonnen en heeft er alles aan gedaan om die gelijke spelen voor eigen publiek om te zetten in overwinningen, maar deze topwedstrijden zijn een echte test voor hem. Toen hij tegen Liverpool kwam spelen met Everton, was het nooit goed. Dit is de volgende stap voor hem”, aldus Neville volgens Het Nieuwsblad.

Volgens Neville moet Lukaku zich nu ook in een moeilijke wedstrijd bewijzen, want Liverpool wordt toch een echte test voor de troepen van Mourinho. De ex-verdediger wil dan ook wel eens zien hoe Lukaku het er van zal afbrengen.

“Op Anfield voetballen is moeilijk en hij zal niet veel ballen aangeleverd krijgen. Het is nu aan hem om te tonen dat hij de killer mentaliteit heeft om ook topwedstrijden te winnen van United. Lukaku zal ook gedefinieerd worden door zijn prestaties in dit soort matchen. Dat is nu eenmaal als je een spits van wereldklasse bent en voor een team met titelambities speelt”

Poll: Scoort Lukaku tegen Liverpool?

TAGS  I  Manchester United  I   Lukaku

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022