Ex-Genkie Logan Bailly is bijzonder hard voor de Limburgerse fusieclub

Ex-Genkie Logan Bailly is bijzonder hard voor de Limburgerse fusieclub
Vrijdag 13 oktober 2017 - 08:07   I  

Logan Bailly heeft wel wat woelige watertjes doorzwommen in zijn carrière. Nu speelt hij bij Moeskroen, dat verrassend op de derde plaats staat. Een plek waar zijn ex-ploeg Racing Genk alleen maar van kan dromen momenteel.

Bailly vindt het dan ook jammer dat Racing Genk zo laag staat in het klassement momenteel. Hij kent Genk nog als een sfeervolle club en boekte ook succes met de Limburgers. Momenteel heeft de club het veel moeilijker.

"Genk is echt een mooie club en de fans verdienen meer. Het is helaas niet meer het Genk dat ik ken van mijn jaren met Matoukou, Pocognoli, Ogunjimi en co. Het stadion zat toen altijd vol en de sfeer was fantastisch.”

Nochtans heeft de club het budget en de middelen om beter te doen. Volgens Bailly is Genk een club die altijd in de top 6 moet eindigen.

"Eenmaal op het veld tellen namen en budgetten niet mee. Kijk maar naar Standard. Had je twee jaar geleden gezegd dat zij telkens naast de top zes zouden grijpen, had niemand je geloofd. Zo gek zit voetbal nu eenmaal in mekaar. Je moet gasten hebben die voor je club spelen en niet voor zichzelf. Met een hechte ploeg en af en toe wat geluk kun je heel ver komen”, aldus Bailly in Het Belang van Limburg.

Poll: Scoort Genk tegen hun ex-doelman?

TAGS  I  RC Genk  I   Moeskroen  I   Bailly

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024