Journalist maakt Yannick Ferrera compleet belachelijk

Journalist maakt Yannick Ferrera compleet belachelijk
Vrijdag 13 oktober 2017 - 08:40   I  

Yannick Ferrera heeft gisteren in Het Laatste Nieuws laten optekenen dat hij klaar was voor een uitdaging bij een topclub. Hij was dan ook zeer teleurgesteld dat Leko wel een kans kreeg en hij niet bij Club Brugge.

Hugo Camps haalt nu bijzonder hard uit in zijn column voor Het Laatste Nieuws richting Ferrera, die volgens Camps duidelijk nog veel te groen ziet achter zijn oren. Camps juicht het jeugdige enthousiasme van Ferrera nog enigszins toe.

"Deze coach heeft geen last van valse bescheidenheid. Natuurlijk tutoyeert hij Hein en Yves. Ferrera is een jij-bak, zoals de jeugd van tegenwoordig. Ik zeg er meteen bij dat ik dat als een verademing beschouw in de met fontonten doorbakken voetbalindustrie."

Daar liet Hugo Camps het echter niet bij. Volgens hem is de pers vaak zeer mild geweest voor de jonge trainer, waarschijnlijk door zijn sympathiek voorkomen. Toch valt de jeugdigheid van zijn gezicht af te lezen.

"Yannick is altijd verwend geweest door de pers. Het Benjaminsyndroom. Een golf van medeleven viel over hem heen toen hij bij Standard gepiepeld werd. Hij was sympathiek, ook omdat hij er enigszins bijliep als de stalknecht van de manege. Een jongen halvelings verzopen in zijn kostuum. Kom maar kleine... ", aldus Camps in Het Laatste Nieuws.

Poll: Vindt u Ferrera een goede coach?

TAGS  I  Camps  I   Ferrera  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024