Beklijvende derby stelt niet teleur: Icardi leidt Inter met hattrick naar zege

Zondag 15 oktober 2017 - 22:38   I

Internazionale en AC Milan hebben zondagavond het publiek vermaakt tijdens de Milanese derby. Na een onderhoudende partij leek het 2-2 te worden, maar in minuut 90 trapte Icardi Internazionale vanop elf meter naar de drie punten.

Halverwege stond het 1-0 in het voordeel van Inter, nadat Icardi een haarscherpe voorzet van Candreve in doel had weten te verlengen. Na rust beet Milan van zich af en lukte Suso de gelijkmaker.

Bij Inter konden ze echter rekenen op een dodelijk efficiënte Icardi, die er luttele minuten na de gelijkmaker van Milan 2-1 van maakte. Toch was Milan de betere ploeg, en dat resulteerde tien minuten voor tijd in de 2-2 van Bonaventura.

Nog was het niet gedaan, want nadat Rodriguez een strafschop veroorzaakte faalde Icardi niet vanop elf meter. De Argentijn plaatste het leer buiten het bereik van Donnarumma en hielp zijn ploeg zo aan een belangrijke zege in de een beklijvende derby.

Poll: Verdiende zege voor Inter?