Vercauteren reageert op interesse AA Gent en KV Oostende

Vercauteren reageert op interesse AA Gent en KV Oostende
Maandag 16 oktober 2017 - 18:33   I  

Frank Vercauteren verraste vandaag vriend en vijand door te tekenen bij Cercle Brugge. De nieuwe trainer werd vandaag, enkele uren na het ontslag van de vorige trainer José Riga, al voorgesteld.

Tijdens zijn voorstelling kwam Vercauteren nog even terug op de interesse van onder andere KV Oostende en AA Gent. Vercauteren werd bij beide ploegen genoemd om Vanderhaeghe en Vanhaezebrouck op te volgen. Concreet was de interesse blijkbaar nooit.

"De voorbije tijd werd ik aan KV Oostende, AA Gent, Standard en andere clubs gelinkt, maar nooit is er rechtstreeks contact met één van hen geweest”, aldus Vercauteren.

Voor Cercle Brugge tekent hij nu dus wel. Daar heeft hij volgens Het Laatste Nieuws ook een duidelijke reden voor.

“Voor velen is dit een verrassing, voor mij is dit project een goeie reden om opnieuw aan de slag te gaan. De voorbije periode heb ik veel aanbiedingen geweigerd. Dingen die ik niet meer wilde doen. Ik kon me permitteren om enkele keren neen te zeggen. Bij Cercle is er zag ik meteen een visie, structuur en professionaliteit. Dit was bepalend voor mijn keuze", aldus Vercauteren volgens Het Laatste Nieuws.

Poll: Had u deze zet verwacht van Vercauteren?

TAGS  I  Cercle Brugge  I   Vercauteren

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024