KVM-voorzitter komt met serieuze waarschuwing voor Ferrera

KVM-voorzitter komt met serieuze waarschuwing voor Ferrera
Dinsdag 17 oktober 2017 - 08:00   I   door Redactie

Is het weldra over en uit voor Yannick Ferrera? Dat zou best wel eens kunnen. Het geduld van het bestuur van KV Mechelen is niet eindeloos.

KVM staat op twee na laatste na tien speeldagen. “Bij KV maken we nooit overhaaste beslissingen. Dat gaan we ook nu niet doen. Maar dat er punten moeten worden gepakt, dat is duidelijk. Yannick Ferrera is een jonge, ambitieuze en goede trainer. Daar ben ik nog steeds van overtuigd. Maar zelfs de beste trainer ter wereld is niet veilig als zijn ploeg geen punten pakt", is voorzitter Johan Timmermans duidelijk.

“Er zijn geen excuses meer. Met Kolovos, Pedersen, Ganvoula, Bandé en Drazic hebben we maar liefst vijf spitsen. Ons middenveld behoort zogezegd tot de top drie in België. En dat we een stevige verdediging hebben, is vorig seizoen bewezen. Ik ben nog altijd overtuigd dat we meer kwaliteit in huis hebben in vergelijking met vorig seizoen."

Timmermans rekent op een 4 op 6 tegen Eupen en Lokeren. "Er zit meer dan genoeg kwaliteit in onze kern om er nog een rustig seizoen van te maken. Maar in Eupen kunnen we ons echt geen nieuwe nederlaag permitteren. Laat dat duidelijk zijn.”

Poll: Is Ferrera nog de juiste man op de juiste plaats?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Yannick Ferrera

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024