Ciman doet opvallende onthulling: "Afgelopen"

Ciman doet opvallende onthulling:
Woensdag 30 november 2016 - 09:00   I   door Redactie

Laurent Ciman is weer Rode Duivel geworden onder Roberto Martinez, een belangrijke zelfs door de afwezigheid van Kompany en Vermaelen. De verdediger kijkt er zelf van op.

Ciman had gedacht dat het EK zijn laatste kunstje zou worden. Vooral omdat hij wist dat de kop van bondscoach Marc Wilmots zou rollen. "Absoluut. Ik wist meteen dat het afgelopen was voor Wilmots, die ik ook moet bedanken voor de vele mooie momenten die ik met hem beleefd heb", vertelt Ciman in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik vind dat ik tegen Italië een goeie match speelde, ik snapte ook dat ik uit de ploeg ging toen Thomas Vermaelen terugkeerde. Wat ik niet snapte, was dat men me niet heeft laten spelen tegen Wales. Ik zeg niet dat dat alles veranderd zou hebben, maar misschien had mijn ervaring iets kunnen toevoegen in die match. Ik vond at twee onervaren jonge spelers naast elkaar in het centrum van de verdediging misschien niet de beste oplossing was."

"Kortom, ik keerde na het EK naar Montréal terug zonder nog aan de Rode Duivels te denken. Toen ik niet opgeroepen werd tegen Spanje en Cyprus meende ik dat het effectief afgelopen was, dat het tijd was om een bladzijde om te draaien."

TAGS  I  Rode Duivels  I   Laurent Ciman  I   Marc Wilmots

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024