Vader Svilar over Anderlecht: "Hij bedreigde Mile. 'Ik ben een straatvechter', zei hij"

Vader Svilar over Anderlecht:
Donderdag 19 oktober 2017 - 06:24   I  

Mile Svilar ruilde RSC Anderlecht vorige zomer in voor de Portugese topclub Benfica. De jonge doelman vertrok met slaande deuren in Brussel, en nu vertelt vader Ratko Svilar zijn waarheid over de hele zaak.

"Alles verliep volgens plan tot RSCA mondelinge afspraken (door hén gemaakt) begon te negeren, en de hoofdcoach (René Weiler, nvdr.) in een individueel gesprek Mile vertelde dat hij geen vertrouwen had in hem en dat zijn buikgevoel hem zei dat het beter was om op uitleenbasis naar Beveren te gaan, want Mile was niet klaar voor het seizoen 2017-2018", zegt Ratko Svilar in Het Laatste Nieuws.

Maar dat is niet alles... "Ook werd onze zoon van 17, 18 jaar door een vooraanstaand official van Anderlecht bedreigd met de woorden dat hij een straatvechter was en zou vechten tegen ons."

"Al dit zette Mile ertoe aan om de beslissing te nemen om Anderlecht per direct te verlaten. Die keuze maakte Mile en Mile alleen. Ik als vader zag mij genoodzaakt om in actie te komen, en vriendelijk verzocht ik het bestuurslid om mijn zoon niet langer te bedreigen, en ik vroeg de zaakwaarnemer van Mile om de best mogelijke optie te zoeken."

TAGS  I  Anderlecht  I   Svilar  I   Benfica

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022