Mignolet reageert na eerste basisplaats in meer dan een maand

Mignolet reageert na eerste basisplaats in meer dan een maand
Woensdag 30 november 2016 - 10:42   I  

Simon Mignolet krijgt niet veel kansen meer bij Liverpool. Enkel in de League Cup mag hij nog opdraven. Het was al sinds eind oktober geleden dat Mignolet nog eens speelde.

Tegen Leeds United werd er met 2-0 gewonnen. "Ik ben blij met onze prestatie", vertelt hij op de clubwebsite. "Januari wordt een drukke maand, maar daar houden we van. Iedereen werkt hard op training. Dat is een cliché, maar het is wel zo. Alle spelers zijn klaar om in te vallen wanneer nodig. Dat is belangrijk. Het is voor mij ook niet altijd makkelijk want ik weet dat ik weinig zal spelen. Maar dan train je voor jezelf. Je moet zorgen dat je fit blijft. Het kan allemaal heel snel veranderen. Ik probeer gefocust en professioneel te blijven. Als ik dan eens een kans krijg, is dat fijn. "

Divock Origi moest dit seizoen ook vaak plaatsnemen op de bank, maar heeft de voorbije wedstrijden wel weer zijn kans gegrepen. "Ik ben heel blij voor hem. Hij werkt echt hard. Een spits leeft van doelpunten. Hij heeft er nu twee gemaakt in twee wedstrijden, dus ik zou zeggen: doe zo voort."

TAGS  I  Simon Mignolet  I   Divock Origi  I   Liverpool

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024