Verhuurde speler Standard weigert terug te keren naar Luik

Verhuurde speler Standard weigert terug te keren naar Luik
Donderdag 19 oktober 2017 - 14:15   I  

Terwijl Standard voor elke morzel grond ligt te wroeten in de kelder van het klassement, verrast Moeskroen vriend en vijand hoog en droog in de stand. Daar heeft de aanvaller Jonathan Bolingi een groot aandeel in.

Moeskroen huurt de Congolees van Standard. De volgende wedstrijd is trouwens morgen Moeskroen tegen Standard. De Congolees is alvast zeer gemotiveerd om tegen zijn moederclub te scoren. Hij scoorde trouwens al zes keer dit seizoen.

"Voor mij is het een wedstrijd als een ander. Ik speel misschien wel tegen vrienden, maar ik ga alles geven om Moeskroen de drie punten te bezorgen", aldus Bolingi.

Bolingi is trouwens zeer gelukkig in Moeskroen en terugkeren naar Luik hoeft ook niet meer voor de Congolees. Hij zou het dan ook niet erg vinden dat Moeskroen hem definitief overkoopt.

"De aankoopoptie? Ik heb er geen enkel probleem mee als Moeskroen die zou lichten. Ik ben hier graag, ik speel hier veel én ik krijg veel vertrouwen van het team. Ik heb dat nodig, dat gevoel dat ik belangrijk ben. Hier geven ze mij dat gevoel."

Poll: Wint Moeskroen thuis tegen Standard?

TAGS  I  Bolingi  I   Standard  I   Moeskroen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024