Truitje Neymar blijft voor beroering zorgen: "Deze speler moest eigenlijk het truitje krijgen"

Truitje Neymar blijft voor beroering zorgen:
Vrijdag 20 oktober 2017 - 06:40   I  

Het is toch een vreemd verhaal. Als Kums niet uitgevallen was met een blessure, was Josué Sa nooit op het veld gekomen. Dan had hij, hoogstwaarschijnlijk, ook nooit het truitje van Neymar kunnen krijgen.

Nu blijkt dat Sa eigenlijk helemaal geen recht had op dat truitje. Het truitje van Neymar was normaal bestemd voor Olivier Deschacht, die zijn 100ste Europese wedstrijd speelde voor Anderlecht woensdag. Sa beweert nu dat hij van niets wist.

"Echt? Ik wist niet dat het truitje van Neymar aan Ollie beloofd was. Maar goed, iedere speler heeft twee wedstrijdtruitjes. Ollie had dus ook nog een truitje kunnen vragen. Ikzelf had een leuk gesprek met Neymar in het Portugees, maar ik ga het truitje wel was. Het is dan misschien zweet van Neymar, maar het blijft zweet", aldus Sa in Het Nieuwsblad.

Ook Pieter Gerkens snapt niet zo goed waarom Sa met het truitje ging lopen. Hij denkt dat de verdediger het gewoon niet zo goed had begrepen.

"Er was afgesproken om het shirt van Neymar aan Ollie Deschacht te laten voor zijn 100ste Europese match, maar Josué had dat niet begrepen."

Deschacht moest uiteindelijk tevreden zijn met het truitje van Mbappé.

TAGS  I  Anderlecht  I   PSG  I   Neymar  I   Deschacht  I   Sa

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024