'Anderlecht kan gouden zaak doen met Mile Svilar'

'Anderlecht kan gouden zaak doen met Mile Svilar'
Vrijdag 20 oktober 2017 - 09:12   I  

Mile Svilar is een van de meest besproken spelers van de afgelopen week. Hij maakte als jongste keeper ooit zijn debuut in de Champions League en speelde daarenboven nog eens een sterke partij. Toch ging hij in de fout bij het tegendoelpunt.

Zoveel meemaken en nog steeds maar 18 jaar zijn. In Anderlecht hadden ze een iets rustigere carrière voor Svilar uitgestippeld. De jongen werd echter ongeduldig en kreeg naar eigen zeggen te weinig kansen om zich te bewijzen als eerste doelman.

Die kans krijgt hij nu in Portugal wel en dat zien de topclubs ook. Zo was José Mourinho nog vol lof over de debuterende doelman en voorspelde hij een grote carrière voor de doelman.

Als hij blijft presteren is de kans groot dat hij Benfica in de komende jaren voor veel geld zal verlaten en dat zou goed nieuws zijn voor Anderlecht. Portugese media hebben namelijk gezegd dat Anderlecht 10% zou krijgen op de verkoop van het supertalent.

In Anderlecht hinken ze dus op twee gedachten, want de manier waarop hij vertrokken is zindert nog steeds na op Neerpede. Uiteraard vervaagt dat wel wanneer paars-wit binnen enkele seizoenen nog enkele miljoenen krijgt van hun goudhaantje.

TAGS  I  Svilar  I   Benfica  I   Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024