Dit is Vanderhaeghe van plan met Foket

Dit is Vanderhaeghe van plan met Foket
Vrijdag 20 oktober 2017 - 15:01   I  

Thomas Foket is opnieuw fit en behoort zelfs tot de wedstrijdselectie van AA Gent voor de uitwedstrijd op het veld van KV Kortrijk. Toch zal trainer Yves Vanderhaeghe niet overhaast te werk gaan met Foket.

Foket heeft al 90 minuten gespeeld bij de beloften en heeft die inspanningen goed verteerd. Hij kon al meer op-en-af gaan. Voor zijn uitvallen had hij al enorme fysieke capaciteiten en hij is ook zijn voetballende kwaliteiten niet kwijt", vertelde Vanderhaeghe vrijdag aan Het Nieuwsblad.

Al is het nog even afwachten of Foket ook al klaar is om minuten te maken bij het eerste elftal. "Of hij nu ook al eersteklasseniveau aankan, moet nog blijken. Ik kan hem moeilijk direct laten starten maar stel dat ik een speler zoals hem de laatste 25 minuten kan brengen, dan kunnen we nog eens gas geven."

"Het komt er nu op neer om de keuze te maken en het juiste moment te vinden om hem te gebruiken. Wellicht speelt hij ook met de beloften maandag nog eens, om dan eventueel vrijdag tegen Charleroi aan te treden."

Poll: Zien we binnenkort de beste Foket terug?

TAGS  I  Foket  I   Vanderhaeghe  I   KV Kortrijk  I   AA Gent

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024