Batshuayi zorgt voor knappe ommekeer tegen Watford

Batshuayi zorgt voor knappe ommekeer tegen Watford
Zaterdag 21 oktober 2017 - 15:17   I  

Chelsea beleefde deze middag een zeer zware partij tegen Watford. De inbreng van Rode Duivel veranderde het spelbeeld en met een doelpunt kon hij 'The Blues' de juiste weg wijzen.

Chelsea begon goed aan de wedstrijd en na 10 minuten bracht Pedro de ploeg van Conte op voorsprong met een magistrale knal in de kruising. De assist kwam op naam van Hazard te staan.

Er was geen vuiltje aan de lucht, tot Doucoure vlak voor rust van dichtbij kon binnenknallen en Watford zo op gelijke hoogte bracht. Zo ging Chelsea toch met een slecht gevoel de kleedkamer in.

Dat gevoel overheersde ook na de rust en Watford werd de betere ploeg en kreeg uitstekende kansen, maar die liet de ex-Ajacied Richarlison één voor één liggen. Een assist gaf hij wel, aan Pereyra. Courtois voor de tweede keer geklopt dus.

Op het uur greep Conte in en haalde hij een bleke Morata naar de kant voor Batshuayi. Die bedankte 10 minuten later met een mooie kopbal die Chelsea terug in de wedstrijd bracht.

Met Batshuayi ging Chelsea er terug in geloven en dat resulteerde in een prangende slotfase waarin Azpilicueta Chelsea op voorsprong kon koppen. In de laatste minuut zette Batshuayo zelf nog de kers op de taart met zijn tweede van de middag.

Een zeer sterke prestatie van de Rode Duivel die Chelsea naar de vierde plek brengt.

TAGS  I  Chelsea  I   Batshuayi  I   Watford

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024