KVK-voorzitter reageert op onstlag Anastasiou

KVK-voorzitter reageert op onstlag Anastasiou
Zondag 22 oktober 2017 - 12:26   I  

Anastasiou zit niet meer stevig in het zadel bij KV Kortrijk, laat dat duidelijk zijn. Voorlopig is hij wel nog trainer van KVK, maar de vraag is natuurlijk of hij deze situatie nog lang kan volhouden. Ook gisteren wonnen 'De Kerels' niet.

Voorzitter Allijns reageerde na de wedstrijd voor de camera van VRT NWS. Volgens hem wordt het nog een lang seizoen en gaan er veel ploegen moeten knokken om hun plekje in de hoogste afdeling te behouden.

"De druk is groot bij iedereen binnen de club, want we weten dat het een lang en zwaar seizoen wordt. Niet alleen voor KV Kortrijk, maar wij moeten uiteraard enkel naar onszelf kijken. We hebben momenteel te weinig punten om ons te handhaven. We zouden een punt per wedstrijd moeten kunnen nemen, maar ik heb er goede hoop in dat we ons kunnen redden", aldus Allijns.

Op de positie van de coach wou Allijns niet reageren. "Ik ga geen uitspraken doen over de positie van de coach, niet zo kort na de wedstrijd. Maar onze trainer weet perfect in welke situatie we ons bevinden en dat we punten nodig hebben. Het zit echter niet in onze stijl om de trainer extra druk op te leggen. Maar als het moet zullen we ingrijpen."

TAGS  I  KV Kortrijk  I   Anastasiou  I   Allijns

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024