Vandenbempt: "Hij is echt op de dool bij Anderlecht"

Vandenbempt:
Maandag 23 oktober 2017 - 08:41   I   door Redactie

Peter Vandenbempt vindt het afgelopen weekend duidelijk het bewijs is dat er te snel conclusies worden getrokken. Anderlecht en AA Gent hebben immers nog veel werk.

"Nog maar eens het bewijs dat er in het voetbal veel te snel veel te veel conclusies getrokken worden", stelt Vandenbempt bij Radio 1. "Anderlecht was in 2 matchen met Vanhaezebrouck definitief verrezen en Vanderhaeghe deed Hein al vergeten bij Gent. Er is echter nog veel werk te doen voor die trainers."

"Stuivenberg had een goed plan en de spelers van Anderlecht misten de oplossingen. Ze maakten ook veel technische fouten. Veel spelers haalden hun niveau niet. Teodorczyk blijft op de dool en in het systeem van Vanhaezebrouck is een balvaste targetman heel belangrijk."

Zo is de kloof tussen Club en Anderlecht al twaalf punten. "Club Brugge voetbalde gisteren heel matig. Dat had vooral te maken met de manier waarop Antwerp voetbalde. Ze kennen de kunst om de tegenstander slecht te laten spelen door een heel viriele aanpak. Zo werd het een barslechte wedstrijd, maar ook dan kan Club Brugge winnen."

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk  I   Vandenbempt

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024