'Deze persoon ligt aan de basis van het ontslag van Weiler'

'Deze persoon ligt aan de basis van het ontslag van Weiler'
Dinsdag 24 oktober 2017 - 14:31   I  

Het lijkt ondertussen al een eeuwigheid geleden, maar toch was René Weiler tot voor kort nog trainer van Anderlecht. In Duitsland speculeren ze nog steeds over de ware toedracht van het ontslag en daarin lijkt een speciale rol weggelegd te zijn voor Mogi Bayat.

Volgens de Duitse krant Nordbayern ligt de spelersmakelaar aan de basis van het ontslag van Weiler. Bayat, die Onyekuru en Kums naar het Astridpark bracht, zou geen goede relatie hebben gehad met Weiler. Erger nog: Weiler zou Bayat helemaal niet vertrouwd hebben. Nochtans heeft de spelersmakelaar een goede relatie met Van Holsbeeck.

Omdat hij net die zakenrelatie in de weg stond besliste Anderlecht om afscheid te nemen van de Zwitser. Dat weet Het Laatste Nieuws. Nordbayern gaat zelfs nog een stapje verder en insinueert een samenwerking tussen Bayat, Anderlecht en de media om Weiler tesamen buiten te kunnen krijgen.

“Onze redactie kreeg zelfs een merkwaardig telefoontje uit Brussel, met de vraag Weilers werk bij Nürnberg in diskrediet te brengen”, stelt de krant volgens HLN.

Anderlecht zelf vindt deze geruchten te belachelijk om op te antwoorden.

TAGS  I  Anderlecht  I   Weiler  I   Van Holsbeeck  I   Bayat

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024