Usain Bolt krijgt akkoord en trekt naar deze voetbalclub

Usain Bolt krijgt akkoord en trekt naar deze voetbalclub
Dinsdag 24 oktober 2017 - 16:01   I  

Usain Bolt nam een tijdje terug afscheid van de atletiek. Terugkeren uit zijn pensioen, dat wil de Jamaciaan niet doen. Hij heeft van onder andere Michael Jordan geleerd dat dat niet de juiste beslissing zou zijn.

Usain Bolt is wel een echte voetbalfanaat en hij zou nu graag eens testen of hij het zou kunnen maken als profvoetballer. Die wens wordt binnenkort werkelijkheid, want de olympische kampioen mag binnenkort een weekje gaan meetrainen met Borussia Dortmund.

Als zijn voetbalavontuur geen succes wordt, dan zal Bolt niet te fier zijn om dat toe te geven. Zo verklaarde hij in L'Equipe.

“Ik wil in conditie zijn om me te testen in het voetbal. Het kan me niet schelen wat andere mensen ervan denken, maar dat is wat ik wil doen. Ik wil weten of ik écht carrière in het voetbal kan maken. Of dat ik dat spoor beter verlaat. Als ik zou inzien dat ik het niveau niet aankan, dan zou me dat niet storen om te bekennen: ‘Houd er maar mee op, Usain’.” (via Het Laatste Nieuws)

Toch is deze overstap ofwel een publiciteitsstunt ofwel een pleziertje voor de Jamaciaan. De kans dat de 31-jarige Bolt nog een profcarrière in het voetbal kan uitbouwen is miniem.

Poll: Gelooft u dat Bolt kan slagen als voetballer?

TAGS  I  Bolt  I   Dortmund

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024