Genk raakt niet voorbij Kortrijk na tumultueuze slotfase

Genk raakt niet voorbij Kortrijk na tumultueuze slotfase
Zaterdag 28 oktober 2017 - 22:16   I  

Racing Genk is er niet in geslaagd om de goede reeks van tegen Anderlecht en Club Brugge verder te zetten. Het geraakte niet verder dan een 0-0 op het veld van KV Kortrijk.

Racing Genk wou maar al te graag die 9/9 boeken, maar KV Kortrijk streed voor elke morzel grond. Het was er niet aan te merken dat trainer Anastasiou zich momenteel ergens tussen hangen en wurgen bevindt.

Veel voetbal kregen we niet te zien, maar de spanning was wel te snijden. Vuurwerk kregen we echt in de slotfase. Karelis kwam in bij Racing Genk en maakte na een lange blessure dus zijn comeback. Toen de videoref Wim Smet naar het tv-schermpje liet lopen, voelde heel Kortrijk de bui al hangen. Penalty voor Genk na hands van Chevalier.

Karelis ging achter de bal staan en kon zijn rentree dus vieren met een doelpunt, maar Kaminski koos de goede hoek. Racing Genk liet zo de ultieme kans liggen om de drie punten alsnog mee te nemen naar Limburg. Het lot van Anastasiou lijkt door het gelijkspel dan weer bezegeld. Al was dat wellicht al een tijdje het geval.

TAGS  I  RC Genk  I   KV Kortrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024