Vandenbempt komt met serieuze waarschuwing voor Nainggolan

Vandenbempt komt met serieuze waarschuwing voor Nainggolan
Vrijdag 03 november 2017 - 18:15   I  

Nainggolan zit opnieuw bij de selectie en de fans zijn daar ongetwijfeld zeer tevreden mee. Toch tempert Peter Vandenbempt het enthousiasme van de fans.

Voor Sporza gaf Vandenbempt zijn kijk op de selectie van Nainggolan. Een grote verrassing is het volgens hem niet, al hinkt hij toch op twee gedachten.

"Of de selectie van Radja Nainggolan voor Mexico en Japan een verrassing is? Hmm, ja en neen. Bij de vorige bijeenkomst van de Rode Duivels had ik al wel opgevangen dat Roberto Martinez Radja Nainggolan voor deze twee wedstrijden nog wel een keer zou oproepen. Dus op dat vlak is het niet onverwacht. Anderzijds blijf ik er nog altijd een beetje van overtuigd dat Nainggolan niet meteen past in de plannen van deze bondscoach", aldus Vandenbempt.

Hij doet daarom ook een oproep aan de Radja-fans om niet te hard van stapel te lopen. Martinez heeft in het verleden gezegd dat Radja voor hem een nummer 10 is en dat hij met deze spelers op die positie te kort komt. Vandenbempt betwijfelt dan ook dat Radja nu plots een rij lager zal staan.

"Ik wil bij dezen de fans van Nainggolan waarschuwen dat ze niet meteen al te euforisch mogen worden en denken: de bondscoach heeft het toegegeven, hij heeft Nainggolan teruggehaald en nu zal hij er zeker bij zijn op het WK in Rusland."

TAGS  I  Martinez  I   Rode Duivels  I   Mexico  I   Japan  I   Nainggolan

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024