Losada wil naast periodetitel ook dit doel bereiken bij Beerschot Wilrijk: "Nog 2"

Losada wil naast periodetitel ook dit doel bereiken bij Beerschot Wilrijk:
Zaterdag 04 november 2017 - 08:37   I   door Redactie

Beerschot Wilrijk kan dit weekend de periodetitel pakken. Die geeft recht op een ticket voor de finale in 1B. Het zou de vijfde promotie op rij zijn voor de fusieclub.

“Mo Messoudi en ik zitten in de laatste jaren van onze carrière, maar wij zijn de eersten om de groep te motiveren”, zegt Hernan Losada. “Afgelopen zomer waren we samen op vakantie in Los Angeles. Elke dag waren we bezig over het nieuwe seizoen. We gingen regelmatig samen lopen. Die gedrevenheid willen we overbrengen op de ploeg. Dat is de sleutel van ons succes. ”

Losada heeft nog een ander doel ook. “Op dit moment zit ik aan 98 doelpunten. Nog twee te gaan. Dan heb ik er honderd achter mijn naam. Dat is een mooi cijfer. Het zou fantastisch zijn om dat zondag te kunnen koppelen aan die periodetitel - en later op het seizoen aan de promotie. Dan ben ik de gelukkigste man ter wereld.”

Losada zit dit seizoen al aan zeven goals en twee assists. “Onze goede vorm heeft veel te maken met de sterkte van de hele ploeg”, benadrukt Losada. “Als het collectief niet goed zou zijn, dan hadden wij ook niet zoveel doelpunten en assists achter onze naam.”

TAGS  I  Losada  I   Beerschot-Wilrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024