Peter Vandenbempt heeft slecht nieuws voor Anderlecht

Peter Vandenbempt heeft slecht nieuws voor Anderlecht
Maandag 06 november 2017 - 08:47   I   door Redactie

Peter Vandenbempt was zeker niet onder de indruk van de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Het bleef zondagavond 0-0.

"Zo geweldig was het allemaal niet", zegt Vandenbempt bij Radio 1. "Op basis van een langere periode van overwicht, een aantal kansen en de afgekeurde goal, heeft Vanhaezebrouck wel het meeste recht van spreken."

"Het voetbal was niet goed genoeg van Club en het verval na de rust te groot. Vanhaezebrouck heeft moeten vaststellen dat zijn team voor de rust alweer zeer stroef speelde. Veel balverlies en weinig tempo. Ik vond het een zeer bescheiden topper, zeker voor de rust. Daarna heeft Anderlecht het laten liggen."

"Club heeft wel nog altijd negen punten voorsprong. De kaarten liggen voor hen na gisteren nog wat gunstiger dan ervoor. Het Anderlecht van Hein Vanhaezebrouck is nog volop in opbouw. De matchen worden moeizaam gewonnen. Bovendien speelt RSCA al over vijf weken opnieuw tegen Club Brugge. Zij spelen drie keer thuis voordien en ze kunnen dus nog veel punten sprokkelen met hun sterke thuisreputatie. Anderlecht zal pas helemaal voetballen zoals Hein het wil na een intensieve winterstage. Ze moeten hopen dat het dan al niet te laat is."

Poll: Geloof jij nog dat RSCA de titel pakt?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vandenbempt  I   Club Brugge

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024