'Zomeraanwinst al in januari weg bij Anderlecht'

'Zomeraanwinst al in januari weg bij Anderlecht'
Dinsdag 07 november 2017 - 06:14   I   door Redactie

De verblijfsperiode van Robert Beric bij Anderlecht zou wel eens van zeer korte duur kunnen zijn. De aanvaller wordt sinds eind augustus gehuurd van Saint-Etienne, maar komt niet aan spelen toe. Hij zit zelfs in de tribune.

Beric speelde tot dusver amper 19 minuten voor Anderlecht. "We snappen niet waarom Robert niet speelt", klinkt het in de entourage van de speler. "In het verleden heeft hij bij Rapid Wien en Sturm Graz getoond dat hij een meerwaarde kan zijn, maar de coach moet hem niet."

Een breuk met Anderlecht is in de winter contractueel perfect mogelijk. Daar lijkt het ook op te zullen uitdraaien. Ook bij Saint-Etienne zijn ze op de hoogte van de situatie van Beric.

"De huidige situatie van Robert is een teleurstelling", aldus Dominique Rocheteau, sportief directeur van de club. "We stuurden hem naar Anderlecht opdat hij zou spelen. We wilden Robert aanvankelijk houden - zo hard geloven we in zijn potentieel -, maar oordeelden finaal dat het misschien beter zou zijn dat hij elders vertrouwen kon opdoen alvorens terug te komen. Want dat is het plan: volgend seizoen begint Robert de voorbereiding gewoon bij ons."

Poll: Moet Anderlecht Beric een kans geven?

TAGS  I  Anderlecht  I   Beric

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024