Nainggolan reageert voor het eerst op comeback bij Rode Duivels

Nainggolan reageert voor het eerst op comeback bij Rode Duivels
Dinsdag 07 november 2017 - 17:22   I  

Radja Nainggolan is dan toch opnieuw een Rode Duivel. Dinsdag meldde de middenvelder zich net als heel wat andere internationals op het oefencomplex in Tubeke.

Niet veel later reageerde de speler voor het eerst op zijn comeback bij de nationale ploeg. “Ik wilde het eerst niet geloven dat ik opgeroepen was want ik dacht dat de coach op zijn lijn ging doorgaan", zegt Nainggolan aan Het Nieuwsblad.

"Het is natuurlijk leuk om de andere spelers terug te zien. Of ik nu braver ga worden? Ik ben altijd braaf geweest. Je hebt strengere trainers, lossere trainers, dat zal altijd zo zijn. De eerste keer was ik er niet bij omdat ik te laat was, daarna wegens tactische redenen”, gaat de sterkhouder van AS Roma verder.

Steun van fans

Toen hij er niet bij was, kon Nainggolan altijd rekenen op de steun van de supporters. “De steun van de fans deed deugd, zeker omdat ik jong naar het buitenland ben vertrokken, is die belangrijk voor mij."

“Of ik nu voor twee examens sta? Nee, dat gevoel heb ik niet. Ik hoop vooral dat ik nu goed presteer en ik er bij ben in maart. Maar de coach zegt dat hij 55 spelers volgt, we zullen dus wel zien", besluit Nainggolan.

Poll: Moet Nainggolan mee naar het WK?

TAGS  I  Nainggolan  I   Martinez  I   Rode Duivels  I   AS Roma

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024