Ex-Genkie João Carlos doet opvallende onthulling over Kevin De Bruyne

Ex-Genkie João Carlos doet opvallende onthulling over Kevin De Bruyne
Dinsdag 07 november 2017 - 22:30   I  

Kevin De Bruyne speelde in een vorig leven nog bij Racing Genk. Als jonkie brak hij door in Limburg en zijn jonge leeftijd had zo zijn gevolgen.

De ex-kapitein van Racin Genk João Carlos heeft in een interview met ESPN Brazil verteld hoe ze met De Bruyne een stapje in de wereld gingen zetten. Carlos moest zich steeds ontfermen over de 17-jarige De Bruyne.

"Omdat Kevin nog maar 17 was mocht hij enkel weggaan als er verantwoordelijke spelers meegingen. Spelers die al een gezin hadden en een bepaalde leeftijd hadden bereikt. Zo zeiden zijn ouders eens: " João, Kevin mag alleen mee als jij meegaat. Jou vertrouwen we wel", aldus João Carlos.

De Bruyne mocht ook geen alcohol drinken en Carlos moest daar ook op letten. "Ik mocht hem geen alcohol laten drinken, dus dronk hij altijd limonade. Wij namen dan steeds een caipirinha in het restaurant waar we steeds naartoe gingen. Het is best grappig, want na de wedstrijd vroeg hij steeds of ik naar huis ging of ik nog wegging. Want hij wist dat hij mocht meekomen als ik zou uitgaan."

Poll: Is De Bruyne de beste middenvelder in de Premier League?

TAGS  I  João Carlos  I   De Bruyne  I   RC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024