Degryse doet forse uitspraken over Lukaku op WK: "Ik twijfel eraan"

Degryse doet forse uitspraken over Lukaku op WK:
Woensdag 08 november 2017 - 06:47   I   door Fabian Morren

Marc Degryse heeft grote twijfels bij Romelu Lukaku. De analist vreest dat de spits in de cruciale fase op het WK het verschil niet zal kunnen maken.

"Ik acht Lukaku weliswaar in staat om met zijn goals de ploeg in z'n eentje door de groepsfase en pakweg door de achtste finale te loodsen - als België dominant kan zijn. Maar of hij ook de voetjes heeft om in een later stadium van het toernooi, tegen sterke tegenstanders, het verschil te maken, daar twijfel ik aan", is Degryse eerlijk in Het Laatste Nieuws. 

"Om heel eerlijk te zijn: ik weet niet of hij die stap ooit zal kunnen zetten. Dat is geen oneer, hoor - zó veel spitsen zijn er niet van wie je zegt: 'Die kan een halve finale of finale van een WK beslissen, zoals Ronaldo destijds in 2002.' Romelu is toch iemand die op een bepaald niveau afhankelijk wordt van de ploeg. Als de Rode Duivels in de laatste week van het WK collectief top zijn, zal Lukaku de ballen er wel intrappen. Maar zal hij, eenmaal de ploeg niét in de match zit, vanuit het niets voor de oplossing zorgen? Hmm..."

Poll: Kan Lukaku volgens jou het verschil maken in de beslissende fase van het WK?

TAGS  I  Degryse  I   Rode Duivels  I   Lukaku

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022