Peter Vandenbempt haalt zwaar uit naar Stanciu

Peter Vandenbempt haalt zwaar uit naar Stanciu
Woensdag 08 november 2017 - 08:01   I   door Redactie

Peter Vandenbempt gooit met bloemen naar Pieter Gerkens bij Anderlecht. Voor Nicolae Stanciu heeft de radiocommentator minder begrip.

"Pieter Gerkens was ondanks een moeizame eerste helft met nogal wat balverlies veruit de meest opvallende Anderlechtspeler tegen Club Brugge. Wel gewild, maar weinig gebruikt door René Weiler is hij nu onder Vanhaezebrouck de ontdekking. Energiek, onvermoeibare loper, een lichtgewicht maar toch onvervaard in de duels en een uitzonderlijk gevoel voor timing en plaatsing. En (normaal) ook scorend vermogen", aldus Vandenbempt.

"Gerkens is voorlopig een (onverwachte?) meevaller. De weg naar een onbetwiste en permanente basisplaats moet nog afgelegd worden, maar de reuzenstap van Sint-Truiden naar Brussel heeft hij schijnbaar toch probleemloos gezet. Belangrijker en bepalender dan Sven Kums die nog achter zijn Gentvorm aanloopt of dan de net iets duurdere Nicolae Stanciu. Als de Roemeen en mevrouw de manager nu ook nog gaan beginnen mopperen, wordt het pas echt een probleem."

"Aan niet-presterende zeurpieten heeft deze coach doorgaans geen boodschap. Alleen harde werkers die meestappen in zijn verhaal zullen overleven. En die zal Vanhaezebrouck nodig hebben, want het voetbal en de resultaten die de bazen voor ogen hebben, lijken vooralsnog niet voor morgen."

Poll: Heeft Vandenbempt gelijk over Stanciu?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vandenbempt  I   Stanciu

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024