Dierckx komt tot zeer pijnlijke conclusie: "Nog minder dan bij Club Brugge"

Dierckx komt tot zeer pijnlijke conclusie:
Vrijdag 02 december 2016 - 12:58   I   door Redactie

De transfer van Tuur Dierckx naar Antwerp is nog geen heel groot succes geworden. De aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van Club Brugge naar de Great Old.

De voornaamste reden? Dierckx wilde meer aan spelen toekomen. Dat draaide echter helemaal anders uit. "Eerlijk gezegd, ik kwam van heel ver. Bij Club Brugge trainde ik wel mee, maar sinds januari heb ik geen enkele wedstrijd meer gespeeld. Op het einde van het seizoen had Club zo veel wedstrijden dat elke training in functie daarvan was. Voor de jongens die niet speelden, waren die trainingen eigenlijk te licht. Dan ga je achteruit", aldus Dierckx in Gazet van Antwerpen. 

"Plus: een jonge gast die niet speelt, wordt al snel verleid om zich bezig te houden met andere dingen. Daardoor verlies je de focus op het voetbal. Wat het extra moeilijk maakte, was het overlijden van mijn grootvader deze zomer, waardoor ik er met mijn hoofd niet bij was. En na mijn transfer naar Antwerp ging ik weer thuis wonen. Ook al niet evident na acht jaar weggeweest te zijn. Tel daar de gokaffaire en de moeilijke start van de ploeg bij en je weet hoe het komt dat ik vandaag bij Antwerp een basisplaats minder tel dan exact een jaar geleden bij Club Brugge."

TAGS  I  Tuur Dierckx  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024