‘Deze Engelse topclub wil Benteke in januari’

‘Deze Engelse topclub wil Benteke in januari’
Donderdag 09 november 2017 - 13:03   I  

Het was tot dusver nog niet het seizoen van Christian Benteke. De targetspits kende een dramatische start van het nieuwe seizoen met Crystal Palace en tot overmaat van ramp viel Benteke ook nog eens geblesseerd uit.

Benteke kwam dit seizoen vijf keer in actie voor Crystal Palace, maar slaagde er tot dusver nog niet in om te scoren in de Premier League. En toch staat de naam van de Belgische aanvaller op het verlanglijstje van een Engelse topclub.

Zo weet The Mirror dat Chelsea zich in januari graag wil versterken met Benteke. Trainer Antonio Conte is fan van de aanvaller en zou hem dan ook graag naar Stamford Bridge halen.

Conte zou in Benteke een ideale reservespits zien. Alvaro Morata is duidelijk eerste keus bij The Blues, terwijl Conte niet altijd even hard onder de indruk is van Batshuayi. Of Benteke het ziet zitten om tweede viool te spelen bij Chelsea en wat er bij een eventuele komst moet gebeuren met Batshuayi is niet duidelijk.

Ross Barkley

Benteke is overigens niet de enige naam die op het verlanglijstje van Conte staat. De Italiaan wil dat Chelsea ook een nieuwe poging onderneemt om Ross Barkley weg te halen bij Everton. Afgelopen zomer vingen The Blues nog bot bij The Toffees.

Poll: Moet Benteke voor Chelsea kiezen?

TAGS  I  Benteke  I   Crystal Palace  I   Chelsea

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024