Man van 10 miljoen euro bijt van zich af: “Nu al?”

Man van 10 miljoen euro bijt van zich af: “Nu al?”
Maandag 24 oktober 2016 - 06:55   I   door Redactie

Nicolae Stanciu vindt nog steeds zijn draai niet bij Anderlecht. De Roemeen kostte paars-wit 10 miljoen euro, maar kan de verwachtingen niet inlossen.

Ik weet ook dat ik beter kan”, aldus Stanciu in Het Nieuwsblad. “Maar ik heb geen hulp nodig. Na mijn eerste match tegen Charleroi zei iedereen: Wat een speler. Gaan jullie nu al van mening veranderen? Iedereen heeft eens een vormdip en ik weet wel hoe ik dat moet oplossen.”

“Door die 10 miljoen praten de mensen meer over mij, maar dat maakt niet uit”, vervolgt de Roemeen. “Ik ben niet de eerste voetballer die voor tien miljoen wordt getransfereerd en er zijn al spelers verkocht voor honderd miljoen. Zij gaan daar ook mee om. Ik voel me oké en krijg vertrouwen van mijn ploegmaats en de trainer. Ik moet hier in België ook mijn defensief werk doen en ik probeer het hogere ritme op te pikken. Ja, ik ben wat vermoeid. Niet alleen door die korte rustperiode na Mainz, maar ook omdat het de eerste keer is dat ik drie keer per week zulke intense matchen speel.”

TAGS  I  Nicolae Stanciu  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024