Proto maakt opvallende overstap

Proto maakt opvallende overstap
Vrijdag 02 december 2016 - 17:20   I   door Redactie

Silvio Proto is sinds dit seizoen de nieuwe doelman van KV Oostende en was daar ook sterk begonnen. Oostende lijkt dan ook een kandidaat te zijn om Play-Off I te halen. Toch kreeg de doelman een mokerslag te verwerken. Door een blessure is hij enkele maanden out.

Proto lijkt echter niet bij de pakken te blijven zitten. Zo zal hij zondag een opvallende overstap doen. Tijdelijk wordt de doelman commentator. Hij zal analist zijn tijdens de Italiaanse derby tussen Lazio en AS Roma. Proto heeft zelf Italiaanse roots en dus is de keuze niet toevallig.

Het zal echter niet om een eenmalig optreden bij Eleven Sports gaan. Ook andere matchen staan al ingepland voor Proto. "Proto heeft een onbevangen visie op het voetbal. Hij is open, eerlijk en durft te zeggen waar het op staat. Proto is als speler op en top prof en ook als kersvers analist bereidt hij zich tot in de puntjes voor. Wij zijn dus bijzonder tevreden dat dit monument van het Belgische voetbal, tijdens zijn revalidatie, zijn TV-debuut als analist bij ons maakt", klinkt het bj Jan Mosselmans van Eleven Sports in Het Nieuwsblad.

TAGS  I  Nieuws  I   Geruchten  I   Eleven Sports  I   Silvio Proto  I   Jan Mosselmans

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024