Opmerkelijk: deze topspeler wil opnieuw bij Real Madrid spelen

Opmerkelijk: deze topspeler wil opnieuw bij Real Madrid spelen
Zaterdag 11 november 2017 - 12:17   I  

Real Madrid verkocht hem pas afgelopen zomer aan Chelsea, maar dat neemt niet weg dat Alvaro Morata met plezier zou terugkeren naar de club waar hij zijn opleiding genoot.

“Natuurlijk zou ik graag terugkeren naar Real Madrid”, vertelde een eerlijke Morata aan het Spaanse radiostation Cadena Ser. “Maar het is een beetje ingewikkeld”, voegde de aanvalsleider van Chelsea er onmiddellijk aan toe.

“Ik vertelde aan de trainer (Zinédine Zidane, nvdr.) dat ik meer in actie wilde komen. Dat ik per se weg wilde, is niet waar. Ik voelde me belangrijk voor Real Madrid, maar wilde dolgraag in de knock out-fases van de Champions League spelen.”

“Ik heb nooit met één negatief woord over Real Madrid gerept en zal dat ook nooit doen. Ik wens de club het allerbeste toe. Ik ben een fan van Real, maar ik ben een speler van Chelsea”, besluit Morata.

Van Real Madrid naar Juventus en terug

De loopbaan van Morata is op zijn minst opmerkelijk te noemen. De spits maakte tussen 2010 en 2014 een eerste keer deel uit van het eerste elftal van Real Madrid. Omdat Morata nauwelijks aan spelen toekwam, verkaste hij naar Juventus.

In Turijn ontbolsterde Morata, waarna Real hem vorige zomer terug naar Madrid haalde. Maar daar zat de Spanjaard opnieuw vaker dan hem lief is op de bank. Enkele maanden geleden verkaste Morata dan voor een slordige 60 miljoen euro naar Chelsea.

Poll: Had Morata meer kansen moeten krijgen bij Real Madrid?

TAGS  I  Morata  I   Real Madrid  I   Chelsea  I   Zidane  I   Juventus

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024