'Zo zorgt De Gea voor ruzie in kleedkamer van... Real Madrid'

'Zo zorgt De Gea voor ruzie in kleedkamer van... Real Madrid'
Zondag 12 november 2017 - 23:33   I  

Real Madrid is een ‘long time-bewonderaar’ van David De Gea. Er gaat geen transferperiode voorbij of de doelman van Manchester United wordt in verband gebracht met een overstap naar de Madrileense topclub.

Enkele seizoenen terug was het bijna zover, maar doordat een fax van Manchester United er pas na het sluiten van de transfermarkt doorkwam, mocht De Gea een overstap naar Madrid op zijn buik schrijven.

Isco wil De Gea bij Real

Bij Real Madrid is De Gea ook nu nog steeds in beeld om de nieuwe doelman te worden. Eén van de sterspelers, Isco, zou zijn makker van bij de nationale ploeg maar wat graag verwelkomen bij De Koninklijke.

De aanvallende middenvelder probeert De Gea dan ook te overtuigen om na het seizoen te vertrekken bij Manchester United. Én dat zou nog lukken ook. Dat meldt Diario Gol.

Geen respect voor Navas

Maar volgens het Spaanse medium zorgt de wens van Isco ook voor problemen in de kleedkamer. Sommige spelers van Real Madrid vinden dat de acties van Isco voor weinig respect ten opzichte van de huidige keeper Keylor Navas getuigen. Het hele gedoe zou ook voor heel wat onrust in de kleedkamer van Real zorgen.

Poll: Moet Real Madrid De Gea halen?

TAGS  I  Isco  I   Real Madrid  I   De Gea  I   Manchester United

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023

maandag 18 september 2023