Martinez reageert verrassend op kritiek De Bruyne

Martinez reageert verrassend op kritiek De Bruyne
Maandag 13 november 2017 - 15:36   I  

Kevin De Bruyne stelde afgelopen weekend openlijk vraagtekens bij de tactische aanpak van Roberto Martinez. De bondscoach reageerde op een persconferentie op de uitlatingen van één van zijn belangrijkste spelers.

“Echte kritiek was dit niet. Het is een eerlijke mening en die mag Kevin hebben", tekende VTM Nieuws op uit de mond van de Spaanse oefenmeester. “Kevin heeft eerlijk zijn mening gezegd na het experiment tegen Mexico."

"We zitten nu in een oefenfase met oog op het WK. We moeten de beste opties vinden en tactische beslissingen voor dat wereldkampioenschap. We moeten zoveel mogelijk informatie verzamelen zodat we goed aan het WK kunnen beginnen.”

Intern bespreken

Intern zal Martinez misschien wel een hartig woordje praten met De Bruyne, maar voor de verzamelde pers bleef hij uiterst rustig. “Of ik het erg vind dat hij zijn kritiek met de media heeft gedeeld? Dat zal ik intern met hem bespreken", klonk het.

"Iedereen mag een mening hebben en openlijk delen. De vragen die nu achteraf komen zijn wel wat minder leuk”, besloot Martinez met een knipoog.

Poll: Had De Bruyne moeten zwijgen?

TAGS  I  Martinez  I   De Bruyne  I   Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024