Anthuenis: “Dit zijn de 3 zekerheden voor play-off 1”

Anthuenis: “Dit zijn de 3 zekerheden voor play-off 1”
Maandag 13 november 2017 - 17:30   I  

Heel wat Belgische topclubs lieten het aan het begin van dit seizoen afweten. Dat maakt dat er met STVV, Waasland-Beveren én Royal Antwerp FC momenteel drie verrassingen in de top zes staan.

Volgens analist Aimé Anthuenis wordt het nog flink knokken voor enkele clubs die een deelname aan play-off 1 ambiëren. De gewezen bondscoach denkt dat amper drie clubs zéker bij de eerste zes eindigen: Club Brugge, Anderlecht en Charleroi.

“Ik zag een hele sterke Benavente bij Charleroi. Hij speelde frivool en maakte twee knappe doelpunten. Charleroi staat er weer. Het speelt opnieuw vanuit een sterke organisatie. Het is naast Brugge en Anderlecht voor mij de enige echte zekerheid voor play-off 1”, vertelt Anthuenis op de webstek van De Zondag.

Ploegen als KRC Genk, Standard, Zulte Waregem en KV Oostende zullen de komende maanden hun beste beentje voor moeten zetten, willen ze alsnog deelnemen aan play-off 1.

Poll: Gaat Charleroi play-off 1 halen?

TAGS  I  Anthuenis  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Charleroi  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Standard  I   Waasland-Beveren  I   Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024