Fellaini drijft Mourinho werkelijk tot wanhoop

Fellaini drijft Mourinho werkelijk tot wanhoop
Woensdag 15 november 2017 - 13:36   I  

Marouane Fellaini is aan het einde van dit seizoen einde contract bij Manchester United. De Engelse recordkampioen wil het contract van de Rode Duivel graag verlengen, maar de onderhandelingen lopen allesbehalve van een leien dakje.

Het is duidelijk: José Mourinho is een grote fan van Fellaini en wil de ervaren middenvelder maar wat graag bij Manchester United houden. Eén probleem: op Old Trafford maken ze er een gewoonte van om spelers ouder dan 30 nooit een contractverlenging van meer dan één seizoen te geven.

Fellaini blaast volgende week dertig kaarsjes uit en daarom is United niet van plan om onze landgenoot langer dan één jaar extra vast te leggen. Een doorn in het oog van Fellaini, die graag wat meer zekerheid wil inbouwen.

Volgens diverse Engelse media zaten beide partijen in september al eens rond de tafel om over een nieuw contract te praten, maar trok Fellaini toen zelf de stekker uit de onderhandelingen omdat hij zich niet kon vinden in het voorstel van Manchester United.

Besiktas?

Het is nog niet duidelijk of Fellaini ook volgend seizoen nog in Manchester zal voetballen. Alles zal afhangen van de volgende besprekingen tussen club en speler. En ondertussen trekt Besiktas steeds meer aan de mouw van Fellaini.

Poll: Moet Fellaini bij Manchester United blijven?

TAGS  I  Fellaini  I   Manchester United  I   Mourinho  I   Besiktas

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024