Ruilt Bailly Moeskroen in voor deze Belgische topclub?

Ruilt Bailly Moeskroen in voor deze Belgische topclub?
Woensdag 15 november 2017 - 18:11   I  

Logan Bailly speelt sinds het begin van dit seizoen opnieuw in de Jupiler Pro League. In eerste instantie ontbrak het de gewezen Rode Duivel aan scherpte en matchritme, maar ondertussen is Bailly niet meer weg te denken uit het elftal van Moeskroen.

Bailly keept al een tijdje op niveau en in Sport/Voetbalmagazine liet Eric Deleu (assistent bij Moeskroen, nvdr.) zich zelfs ontvallen dat de doelman mits wat meeval zelf in aanmerking komt voor een terugkeer bij de nationale ploeg.

Als de prestaties van Bailly bondscoach Roberto Martinez niet zijn ontgaan, zou het de Belgische topclubs dan zijn opgevallen dat de inmiddels 31-jarige doelman terug is uitgegroeid tot een betrouwbaar sluistuk?

Met name Club Brugge zou wel een betrouwbare nummer 1 kunnen gebruiken. Ethan Horvath liet het dit seizoen afweten, terwijl Ludovic Butelle geen kans meer lijkt te krijgen en Guillaume Hubert vooral als tweede doelman wordt gezien. Ivan Leko hoopt op de komst van een goed meevoetballende doelman, en laat Bailly nu net over goede voeten beschikken…

Poll: Kan Bailly nog mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Bailly  I   Moeskroen  I   Club Brugge  I   Butelle  I   Horvath  I   Hubert

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024