'Barcelona jaagt op deze sensatie uit de Jupiler Pro League'

'Barcelona jaagt op deze sensatie uit de Jupiler Pro League'
Vrijdag 17 november 2017 - 07:11   I  

Er zijn weinig spelers die vanuit België een transfer versieren naar het grote Barcelona. Toch loopt er bij KV Mechelen een speler rond die daar weleens verandering in kan brengen.

De wedstrijd tussen Charleroi en KV Mechelen zal met argusogen gevolgd worden door tal van ploegen. Uiteraard zijn die ploegen daar voor niemand minder dan Hassane Bandé.

De ploegen die interesse tonen zijn trouwens niet van de minsten. Zo zullen scouts van Barcelona, Sevilla, Manchester United, Arsenal, Newcastle, Dortmund, Leverkusen, Stuttgart, Inter, Fiorentina, Rijsel, Ajax en PSV de wedstrijd bijwonen.

Domper op de feestvreugde: de kans is groot dat Bandé niet eens aan de wedstrijd zal beginnen. Jankovic heeft namelijk gezegd dat de jonge speler met wat last terugkeerde vanuit Burkina Faso. Hij maakte er zijn debuut voor zijn land.

“Als hij maar 99 procent klaar is, speelt hij niet. Hassane is belangrijk, maar voor dit soort vechtmatchen hebben we goeie alternatieven. Bovendien is het seizoen nog lang”, aldus Jankovic volgens Gazet van Antwerpen.

Ook Christian Benavente zal van dichtbij gevolgd worden. De Peruviaan is de laatste weken in bloedvorm en zal in eigen huis wellicht veel willen laten zien voor al die scouts.

 

Poll: Wie van de twee maakt volgens u de grootste carrière?

TAGS  I  Benavente  I   Charleroi  I   Bandé  I   KV Mechelen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024