Björn Engels komt met verrassend nieuws over selectie Rode Duivels

Björn Engels komt met verrassend nieuws over selectie Rode Duivels
Vrijdag 17 november 2017 - 08:49   I  

Björn Engels ruilde afgelopen zomer het koude België in voor het warme Griekenland. Bij Olympiakos heeft de Belg zich snel in de basis weten te voetballen.

Sommige mensen zien Engels dan ook als een outsider voor het WK. Zeker nu de defensie in de voorbije wedstrijden wat steken liet vallen. Toch is Engels zelf helemaal niet met de nationale ploeg bezig. Hij vindt zelfs dat andere jongens het meer verdienen.

"Ik ben realistisch genoeg om te beseffen dat ik weinig of geen kans maak. Alle jongens die opgeroepen werden tijdens de kwalificatiecampagne verdienen het meest een WK-selectie, want zij hielpen mee aan de kwalificatie. Ik vind dat logisch en ik hoop dat ze het in Rusland goed doen en dat de nationale ploeg er iets moois van kan maken", aldus Engels volgens Sport/Voetbalmagazine.

Natuurlijk zou Engels wel ingaan op een eventuele selectie van de Rode Duivels, al rekent hij daar eigenlijk niet op. " Er moet volgens mij toch al héél veel gebeuren voor ik in aanmerking kom, hoor. Maar oké, stel dat ik alsnog word opgeroepen, dan zal mijn tas uiteraard snel klaar zijn. Want het is natuurlijk een eer om voor je land te spelen."

 

Poll: Verdient Engels een plek in de selectie?

TAGS  I  Engels  I   Club Brugge  I   Olympiakos  I   Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024