Vandenbempt: "Dit is de echte reden waarom Vandenhaute Anderlecht wil overnemen"

Vandenbempt:
Zaterdag 18 november 2017 - 13:19   I  

Het was toch even verschieten voor de Anderlecht-fans, toen deze morgen het nieuws binnenkwam dat Anderlecht verkocht zal worden. Volgens Peter Vandenbempt is dat niet zo een verrassing, want Vanden Stock wordt toch al een jaartje ouder en niemand in de familie wil de ploeg overnemen.

Wellicht de grootste kanshebber om de club over te nemen is Wouter Vandenhaute. Ook dat is geen verrassing volgens Vandenbempt. Zeven jaar geleden probeerde Vandenhaute zich al binnen te werken bij Anderlecht, dat mislukte toen.

Vandenhaute heeft trouwens een uitstekende relatie met Vanden Stock. Die relatie zal hem helpen om de club te kunnen overnemen. De twee kennen elkaar al lang. "Vandenhaute is wel altijd in en rond het voetbal gebleven. Hij was heel vaak op Anderlecht. Hij kent Roger Vanden Stock heel erg goed. Dat gaat al heel lang terug. Ze hebben al een zeer goeie relatie van toen Vandenhaute nog bij Filmnet werkte en zij contracten afsloten met Anderlecht", aldus Vandenbempt.

Vandenhaute is een sportliefhebber en volgens Vandenbempt kan een overname weleens positief uitdraaien. Hij leverde goed werk met het wielrennen en kan dat werk nu verderzetten in het voetbal.

"Vandenhaute is iemand die graag met en in de sport werkt. Die heel veel concrete ideeën heeft om de sport vooruit te helpen. In zijn ene passie - wielrennen - is dat al gelukt. Kijk maar naar de kleine revolutie die hij in Vlaanderen heeft teweeggebracht. En nu zou het misschien ook kunnen in het voetbal."

Poll: Is de overname positief voor het Belgisch voetbal?

TAGS  I  Vandenbempt  I   Vandenhaute  I   Anderlecht  I   Vanden Stock

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024