'Dit wordt de nieuwe flankverdediger van Anderlecht'

'Dit wordt de nieuwe flankverdediger van Anderlecht'
Maandag 20 november 2017 - 10:20   I  

Anderlecht heeft al een tijdje een probleem op de rechterflank. Normaal gezien is Andy Najar de beste flankverdediger, maar de Hondurees is veel te vaak geblesseerd.

Hein Vanhaezebrouck plaatste nu Bruno op die plaats en dat pakte tegen Moeskroen goed uit. Hij speelde een goede wedstrijd en kon ook nog eens scoren. Een flankverdediger met scorend vermogen, dat is een troef in het systeem van Hein.

Tot voor kort maakte de Belg zelfs niet eens deel uit van de selectie, dus deed het doelpunt hem zichtbaar deugd. Dat gaf hij ook na de wedstrijd toe. "Ik kom van ver, dit doelpunt is een beloning voor mijn harde werk. Maar ik moet nog veel stappen zetten", aldus Bruno in Het Laatste Nieuws.

Deze nieuwe positie kan misschien wel voor de kentering zorgen voor Bruno. Al is het voor hem nog even wennen aan die positie. "In de eerste helft was het wennen. De balans zoeken tussen aanvallen en verdedigen is niet eenvoudig. Je krijgt vaak een boulevard aan ruimte, maar moet tegelijk zorgen dat je je tegenstander niet uit het oog verliest. Het is een klik die je moet maken in je hoofd. Met iets meer automatismen kan ik me ongetwijfeld uitleven op die postitie."

Poll: Denkt u dat Bruno deze positie aankan?

TAGS  I  Anderlecht  I   Bruno  I   Najar

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024