Vandenbempt heeft belangrijk nieuws over verkoop Anderlecht

Vandenbempt heeft belangrijk nieuws over verkoop Anderlecht
Maandag 20 november 2017 - 22:34   I  

De familie Vanden Stock is van plan om RSC Anderlecht te verkopen. Wie er precies met de Brusselse club aan de haal zal gaan en wanneer er witte rook zal zijn, is nog niet duidelijk. Maar er is nieuws.

"Ik heb me laten vertellen dat de voorzitter (Roger Vanden Stock, nvdr.) twijfelt of hij de club zou verkopen", zegt Vandenbempt in Extra Time. "Drie weken geleden was hij overtuigd dat dat de juiste keuze was, maar nu twijfelt hij opnieuw. Iedere dag van de week krijgt Vanden Stock van iemand anders een ander advies."

Vanden Stock zijn liefde voor Anderlecht is groot, en dat speelt uiteraard een belangrijke rol in het hele verhaal. "De voorzitter is emotioneel betrokken bij de club. Het is dan niet simpel om die zomaar te verkopen", benadrukt Vandenbempt.

Gheysens-Vandenhaute

"Alle opties liggen open, maar momenteel is er slechts één gegadigde. De binnenlandse optie (het duo Gheysens-Vandenhaute, nvdr.) is de meest concrete. Wat Anderlecht ook zegt, er lopen onderhandelingen tussen de betrokken partijen."

"Maar nu het publiek is, melden er zich binnenkort misschien wel meer kandidaat-kopers, hé", besloot Vandenbempt met een knipoog.

Poll: Moet Vanden Stock Anderlecht verkopen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vandenbempt  I   Gheysens  I   Vandenhaute

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024