Overzicht CL: PSG haalt verschroeiend uit, koude douche voor Lukaku

Overzicht CL: PSG haalt verschroeiend uit, koude douche voor Lukaku
Woensdag 22 november 2017 - 22:43   I  

Anderlecht nam het woensdagavond op tegen Bayern München, maar er stonden natuurlijk nog heel wat leuke wedstrijden op het menu in de Champions League. Hieronder een volledig overzicht.

Groep A

Manchester United verloor in extremis met 1-0 op het veld van FC Basel. United blijft eerste met 12 op 15, Basel en CSKA (dat eerder al met 2-0 won van Benfica) volgen met 9 punten.

Groep B

In de groep van Anderlecht maakte PSG gehakt van Celtic. Moussa Dembele opende de score na minder dan een minuut spelen, maar daarna zorgden Neymar (2), Cavani (2), Mbappe, Verratti en Dani Alves voor een afgetekende 7-1-overwinning.

Groep C

Atlético Madrid leeft nog. Dankzij goals van Griezmann en Gameiro wonnen de Spanjaarden in eigen huis van AS Roma. Enkel Chelsea is al zeker van kwalificatie, op de laatste speeldag moeten Roma en Atlético nog vol aan de bak.

Groep D

Barcelona en Juventus zorgden niet bepaald voor spektakel en hielden het op een 0-0-gelijkspel. Barça is zeker van de volgende ronde, maar op de laatste speeldag kan zowel Juve als Sporting nog tweede worden.

Poll: Kan PSG de CL winnen?

TAGS  I  Champions League  I   Manchester United  I   PSG

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024