Vanhaezebrouck is het beu en zet kritische Anderlecht-fans op hun plaats

Vanhaezebrouck is het beu en zet kritische Anderlecht-fans op hun plaats
Woensdag 22 november 2017 - 23:59   I  

RSC Anderlecht verloor dan wel met 1-2 van Bayern München, toch speelde het best een aardige match tegen de Duitse recordkampioen. Vooral de eerste helft van paars-wit mocht gezien worden. Dat het thuispubliek de spelers niet toejuichte bij de rust, zit Hein Vanhaezebrouck dan ook hoog.

Tijdens de eerste helft steunden de fans hun ploeg, al zag Vanhaezebrouck ook iets anders. “Ik heb bij het publiek toch ook andere reacties gehoord ten opzichte van enkele spelers (Teodorczyk onder meer, nvdr.). Ik weet dat de fans veeleisend zijn en ik heb al een onderhoud met hen gehad over steun aan het publiek. Maar toen de spelers aan de rust van het veld kwamen was het stil, hé”, aldus Vanhaezebrouck voor de camera van Q2.

“Normaal, als je zo’n eerste helft speelt tegen zo’n tegenstander, ontploft het stadion. Of dat is toch wat ik de voorbije jaren heb meegemaakt (bij AA Gent, nvdr.). Ik stel me dan ook de vraag wat men van ons verwacht. Als je Bayern zo wegblaast in de eerste helft, dan is een klein beetje extra steun aan de rust meer dan welkom. Dat zou de groep deugd doen.”

“Ik weet uit ondervinding dat zoiets voor een extra boost kan zorgen, dat de spelers daar wel bij varen. Dan groeit de goesting in de ploeg en is de drive om terug naar buiten te komen nóg groter. We moeten niet alleen óp het veld, maar ook errond vooruitgang boeken”, besloot Vanhaezebrouck.

Poll: Heeft Vanhaezebrouck gelijk?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Bayern München

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024