Leko geeft deze doelman een nieuwe kans

Leko geeft deze doelman een nieuwe kans
Donderdag 23 november 2017 - 13:22   I  

Leko zal het de komende weken altijd moeten aanhoren: "Welke doelman zet je dit weekend onder de lat?" Elke week zal Leko ook diep moeten nadenken, want het ontbreekt Club momenteel aan een échte nummer één.

Enkele seizoenen geleden was er nochtans wel een echte nummer één. Ludovic Butelle bezorgde Club toen de titel, maar een vervolg kon de Franse doelman daar niet aan breien.

Nu zit Butelle zelfs niet eens meer op de bank. Het is dan ook al een tijdje geleden dat Butelle speelminuten kon pakken. Leko heeft de doelman nu wel speelminuten gegund in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Roeselare. Het was een ideaal moment om spelers die weinig aan spelen toekomen toch speelminuten te gunnen. Zo speelde ook Laurens De Bock en Lior Refaelov mee, alsook Wesley en Dennis, die beiden op de bank zijn beland. Het werd trouwens 0-0.

CLUB BRUGGE:Butelle; Decarli, Simons (45' Vlietinck), Mera (60' Masovic); Palacios (60' McGree), Clasie, Refaelov, Vanlerberghe, De Bock; Wesley, Dennis (75' Openda)

Poll: Kan Butelle zich nog in de ploeg wurmen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Butelle  I   Refaelov  I   De Bock

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024