Zulte Waregem gaat strijdend ten onder tegen Nice

Donderdag 23 november 2017 - 20:45   I

Zulte Waregem moest iets rapen op het veld van Nice, maar slaagde daar niet. Het verloor met 3-1 en zo komt er een einde aan het Europese avontuur van Zulte Waregem.

De wedstrijd begon dramatisch voor Zulte Waregem. Bostyn kwam onoordeelkundig uit en maaide Balotelli neer in de zestien. De Italiaan zette de strafschop fijntjes om.

Nog voor de rust leek de wedstrijd al in kannen en kruiken. Opnieuw Balotelli rondde een prachtige aanval van de thuisploeg af. Zulte Waregem mocht zo gaan rusten met een 2-0 achterstand.

Een ander beeld in de tweede helft. De mannen van Dury trokken naar voor en Nice begon zowaar te bibberen. Een doelpunt bleef echter lange tijd uit, maar tegen een heerlijke knal van Hamalainen was niets te beginnen.

Kort daarna deed Aoutsa de boeken opnieuw toe. Na een heerlijke rush werkte hij al even heerlijk af. Zulte Waregem speelde een verdienstelijke wedstrijd, maar keert toch met lege handen terug naar België. Al hebben de mannen van Dury wel een prestatie neergezet waar ze zich aan kunnen optrekken.

Poll: Kan Zulte Waregem hier moed uit putten voor de Belgische competitie?