Dit is de meest begeerde speler ter wereld: 'Bayern, United, City, Barça en Real willen hem'

Dit is de meest begeerde speler ter wereld: 'Bayern, United, City, Barça en Real willen hem'
Maandag 27 november 2017 - 12:24   I  

Leon Goretzka is 22, Duits international en binnenkort einde contract bij Schalke 04. De wereld ligt aan de voeten van de middenvelder, die op dit eigenste moment zowat de meest begeerde speler ter wereld moet zijn.

De overeenkomst tussen Goretzka en Schalke loopt eind juni 2018 af en voorlopig tekende de Duitser nog niet bij in Gelsenkirchen. Dat wil zeggen dat Goretzka vanaf 1 januari al een voorcontract kan tekenen bij een andere club. Op 1 juli 2018 kan de speler vervolgens – gratis en voor niets – andere oorden opzoeken.

U begrijpt het al: het is dan ook logisch dat Goretzka op het verlanglijstje van zowat iedere topclub staat. De middenvelder toonde zich de voorbije jaren bij Schalke en verzamelde ook al twaalf caps bij de nationale ploeg van Duitsland. In die twaalf wedstrijden was de speler overigens zes keer trefzeker. Niet slecht.

Maar welke club gaat straks met Goretzka aan de haal? De middenvelder zou graag naar Barcelona willen. Iets wat goed uitkomt, want de Catalaanse topclub heeft ook effectief interesse. Al strijden ook Manchester United, Manchester City, Arsenal, Bayern München, Juventus en Real Madrid om de handtekening van de érg gewilde speler.

Poll: Kan Goretzka mee bij een topclub?

TAGS  I  Goretzka  I   Bayern München  I   Real Madrid  I   Barcelona  I   Juventus  I   Manchester United  I   Arsenal  I   Manchester City  I   Schalke 04

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024