"Dat was Vanhaezebrouck zonder Weiler nooit gelukt"

Maandag 27 november 2017 - 18:36   I  

Voor de fans van Anderlecht was het vertrek van Weiler én het aantrekken van Vanhaezebrouck het gedroomde scenario. Toch mag de voormalige coach van Gent een bedankkaartje sturen naar de Zwitser. Dat vindt althans columnist Jef Van Hoofstat

Vooral het feit dat er discipline in de groep zit, is dé grote verdienste van Weiler vindt hij. "Voor de goede verstaander: wie luistert naar Hein zit op het goede spoor, wie denkt een andere route te kunnen nemen, zit in een doodlopend straatje. Een les die het merendeel van de Anderlecht-kern wel lijkt op te (zullen) pikken", schrijft Van Hoofstat in Het Nieuwsblad.

"Was dat ook het geval geweest met pakweg Fabrice N’Sakala, Alexander Büttner, Sebastian De Maio, Silvio Proto, Ibrahima Conté, Dodi Lukebakio, Matias Suarez of Stefano Okaka in de kern, spelers die allemaal rondliepen op Neerpede voor de komst van Weiler? We betwijfelen het… Of waarom ook het 'nieuwe Anderlecht' van Vanhaezebrouck nog dankbaar mag zijn voor de doortocht van René Weiler..."

Poll: Heeft Weiler de kleedkamer goed opgekuisd?

TAGS  I  Anderlecht  I   Weiler  I   Vanhaezebrouck

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024