Daarom ging Lukaku even door het lint tegen Brighton

Daarom ging Lukaku even door het lint tegen Brighton
Maandag 27 november 2017 - 23:17   I  

In Extra Time hebben ze ook aandacht voor het buitenlandse voetbal en dus konden ze niet heen om het trapincident van Romelu Lukaku. Daar hadden ze een reden gevonden voor zijn gedrag.

Volgens Sonck kwam het door de hete adem van Ibrahimovic die hij nu in zijn nek voelt. Dat brengt wat extra druk met zich mee en wat extra stress. "Ibrahimovic zal op training wel eens tegen Lukaku gezegd hebben: "I'm back!" Al lachend, maar uiteindelijk weet je het toch wel. Je voelt die druk. Terwijl Lukaku de eerste matchen van het seizoen die druk niet voelde. Toen was hij de onbetwiste nummer 1", aldus Sonck.

Ook Joos beseft dat Ibrahimovic in de bovenste schuif ligt bij Mourinho en dat Lukaku dus plots niet meer zo zeker is van zijn plaats. "Vergeet ook niet dat hij een heel goeie relatie heeft José Mourinho. Die twee, dat is liefde. Maar waarom probeert hij het niet eens met 2 vooraan? Zlatan als statische spits en Lukaku die daarrond zwerft. Want voor je het weet, krijgt Lukaku het gevoel dat hij minderwaardig is aan Zlatan."

Poll: Heeft de comeback van Ibrahimovic daar iets mee te maken?

TAGS  I  Joos  I   Sonck  I   Lukaku  I   Ibrahimovic  I   Manchester United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024