Anderlecht-speler doet straffe onthulling: "Interesse van Club Brugge in mij"

Anderlecht-speler doet straffe onthulling:
Dinsdag 28 november 2017 - 06:12   I   door Redactie

Speelt Massimo Bruno op een dag bij de aartsrivaal? Het valt niet helemaal uit te sluiten. De flankaanvaller wordt door Anderlecht gehuurd van Red Bull Leipzig en Club toonde al eens belangstelling.

Bruno ligt bij Leipzig nog onder contract tot 2019. "Mijn makelaar heeft wel contact met Leipzig, maar ze liggen daar niet wakker van Massimo Bruno. Ze doen het goed in de Bundesliga, spelen Champions League en hun spelers zijn machines. Wat zou ik dan pretenderen dat ik daar ooit zal doorbreken", aldus Bruno in Het Nieuwsblad. 

"Toch betekent dat niet dat ik spijt heb van mijn keuze voor Red Bull indertijd. Ik voetbalde bij Red Bull Salzburg, de grootste club van Oostenrijk, en maakte deel uit van RB Leipzig, de sterkst groeiende club in Duitsland. In het carrièreplan dat ik als 20-jarige Anderlecht-speler in mijn hoofd had, was ik van daaruit verder gegroeid, maar niet alles loopt zoals gepland."

"Het liefst zou ik volgende zomer ergens een langdurig contract tekenen. Wie weet bij Anderlecht, als mijn spel hier in stijgende lijn gaat. Dat zou mooi zijn. Twee jaar geleden toonde Club Brugge ook interesse, maar Anderlecht blijft toch mijn club.”

Poll: Zou Bruno een versterking zijn voor Club Brugge

TAGS  I  Anderlecht  I   Bruno

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024